TivoliVredenburg, dansfestival Springdance, theatergroep Dox, TodaysArt Den Haag, Trend Media, Het Filiaal, Tango Touch, De Berenkuil, diverse bruidsparen, feestvarkens en anderen gingen u voor. Enkele concrete voorbeelden:

TodaysArt Festival Den Haag (2010, 2011 en 2012)
In een sfeervolle tent in het centrum van Den Haag werden artiesten en medewerkers van het festival gastvrij ontvangen en voorzien van ontbijt, lunch en diner. Op de drukste dagen kookten we voor 200 mensen.

Muziekcentrum Vredenburg en TivoliVredenburg (2008 - 2015)
We waren vaste cateringpartner voor orkesten, artiesten en crew, van bekende bands met veel speficieke eisen tot luxe late night soupers tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival tot grote evenementen met 500+ diners. Dagelijks een ander menu, vaak in buffetvorm. Diversiteit en goede voedingswaarde staan centraal.

Eduper
Een wijn-spijsproeverij voor 40 personen. Kleine fijne gerechtjes gecombineerd met passende wijnen. Geuren van zeekraal, coquilles en het gebrande karamellaagje van de chocolade crème brûlée vulden de bedrijfskantine.

De Kazerne, fort Blauwkapel Utrecht
In deze prachtige en bijzondere besloten gelegenheid verzorgden we enkele malen een luxe diner. Geschikt voor groepen tot 35 personen.


Sous Catering - Kunstzinnige keuken op locatie - Kretadreef 42 - 3562 VA Utrecht - 06 5310 9351 - contact@souscatering.nl